Trekkerdag Soest
 


We tellen af:
2845 uur (118 dagen)


Op de hoogte blijven?


van doorn soest

Locatie


Trekkerdag Soest
A.P. Hilhorstweg 19
Soest

Routeplanner
 


Geachte deelnemers (Vrachtwagens, Diepladers, Combinaties, en alles wat lang of breed is)

Bij deze is hier een routebeschrijving om bij ons op onze locatie te komen.

Graag zien wij dat jullie een van deze routes gaan hanteren en niet gaan rijden op een navigatie systeem dit i.v.m. een paar wegen in Soest waar het met een combinatie moeilijk te manoeuvreren is en waar de buurt deze combinaties niet graag zien. Volg in Soest de borden: "Deelnemers Trekkerdag Soest".

Routebeschrijving deelnemers Trekkerdag Soest:

Van uit Amsterdam/Apeldoorn/Zwolle

A1 richting Amersfoort afrit 12 Amersfoort/Bunschoten/Spakenburg onder aan de afrit de N199 richting Amersfoort. Na het viaduct bij de 2de stoplichten rechts afslaan (richting Soest) daarna 1ste stoplichten rechts (na de Avia Express). Voorsorteren 1ste links en gelijk rechts voor de motorsaloon, rechtdoor over het spoor 1ste rechts (is afgesloten m.u.v. deelnemers) over het spoor links en volg dan de instructies van de verkeerbegeleiders.

 

(Voorkeur)Van uit Utrecht A28

A28 richting Amersfoort, afrit 5 Maarn. Boven aan de afrit via N221 richting Industrieterrein Isselt/Dierenpark langs de dierenpark. T-splitsing rechts richting Amersfoort over de viaduct  1ste links en weer links. Voorsorteren 1ste links en gelijk rechts voor de motorsaloon, rechtdoor over het spoor 1ste rechts. (is afgesloten m.u.v. deelnemers) over het spoor links en volg dan de instructies van de verkeerbegeleiders.

 

Van uit Utrecht A27

A27 richting Hilversum, afrit 32 Bilthoven via de N234 richting Soest. Afslag Industrieterrein Soest. Koningsweg 4de rotonde links. Dalweg volgende rotonde rechtdoor spoor over rotonde rechtdoor. T-Splitsing rechts de Lange Brinkweg (30km zone) T-splitsing links spoor over T splitsing rechts AP Hilhorstweg volg dan de instructies van de verkeerbegeleiders

 

Van uit Soesterberg N413

N413 richting Soest spoor over  1ste stoplicht rechts volgende stoplicht rechtdoor richting Amersfoort volgende stoplicht rechtdoor over de viaduct  1ste links en weer links. Voorsorteren 1ste links en gelijk rechts voor de motorsaloon, rechtdoor over het spoor 1ste rechts (is afgesloten m.u.v. deelnemers) over het spoor links en volg dan de instructies van de verkeerbegeleiders

 

Webdesign by RETO