Deelnemers

Leuk dat je meedoet aan één van onze evenementen! Vanaf 1 april 2021 vind je onderaan deze pagina de links naar de aanmeldpagina’s voor de Trekkertrek en de Oldtimer toertocht. Bij het aanmelden kun je direct veilig betalen via Ideal. Lees vooraf alvast rustig de reglementen door zodat de dag vlot kan verlopen en er geen discussie gevoerd hoeft te worden over wel en niet kan of mag.

Tijdens het aanrijden is het van belang om te weten dat veel wegen in en rond Soest smal zijn waardoor het lastig manoeuvreren is met een grote combinatie. Daarom vragen wij de deelnemers niet op een navigatie systeem te rijden maar de speciale aanrijdroutes hanteren. Je herkent ze aan de borden “Deelnemers Trekkerdag” en je vind ze via het menu onder ‘locatie’.

De route voor de toertocht start op de Belvedèreweg te Soest. De route loopt langs Pijnenburg en de Soesterduinen. Daarna door het prachtige Monnickenbos over de Birkststraat weer richting Soest. Via de Hooiweg bereiken we uiteindelijk het evenemententerrein aan de A.P. Hilhorstweg. Download hier de route inclusief hoogteprofiel.

Bij aankomst voor de trekkertrek graag rustig rijden op het terrein en even melden bij het inschrijf hokje, je ontvangt daar je startnummer. Dit startnummer graag direct vastmaken aan de voorzijde zodat duidelijk is in welke klasse je deelneemt. TIP: Neem tape of magneetjes mee voor de bevestiging van je startnummer.

Alle medewerkers zijn vrijwilligers die zich voor hun plezier inzetten voor het evenement, zonder hen is het Powerweekend Soest niet mogelijk. Respecteer hen en hun beslissingen. Bent u het tijdens het evenement ergens niet mee eens, kom dan naar een van de bestuursleden die te herkennen zijn aan hun blauwe polo shirt.

Heb je vragen over iets wat je niet in het reglement kunt vinden, mail ons dan gerust!