Locatie

Je vindt het evenemententerrein aan de A.P. Hilhorstweg 19 te Soest (bij de rode stip op de kaart hieronder). Er is ruime parkeergelegenheid aanwezig, maar de organisatie vraagt je vriendelijk om zo veel mogelijk met de fiets te komen.

Veel wegen in en rond Soest smal zijn waardoor het lastig manoeuvreren is met een grote combinatie. Daarom vragen wij de deelnemers niet op een navigatie systeem te rijden maar de speciale aanrijdroutes hanteren. Je vind de routes hieronder en je herkent ze aan de borden “Deelnemers Trekkerdag”.

Hieronder volgen de aanrijdroutes voor deelnemers:

Vanuit Amsterdam/Apeldoorn/Zwolle
Op de A1 afrit 12 Amersfoort/Bunschoten/Spakenburg en onder aan de afrit de N199 richting Amersfoort. Volg de weg tot in Amersfoort en sla na de Praxis rechtsaf om de N199 te blijven volgen (richting Soest). Daarna 1ste stoplichten rechts (na de Opel garage) 1ste links en gelijk rechts, over het spoor 1ste rechts (is afgesloten m.u.v. deelnemers) over het spoor links en volg dan de instructies van de verkeerbegeleiders.

Vanuit Utrecht
Volg niet de A27, maar de A28 richting Amersfoort. Neem afrit 5 Maarn boven aan de afrit via N221 richting Industrieterrein Isselt/Dierenpark langs de dierenpark T splitsing rechts richting Amersfoort over het viaduct . 1ste links en weer links en gelijk rechts, over het spoor 1ste rechts (is afgesloten m.u.v. deelnemers) over het spoor links en volg dan de instructies van de verkeerbegeleiders

Vanuit Soesterberg
Volg de N413 richting Soest spoor over 1ste stoplicht rechts volgende stoplicht rechtdoor richting Amersfoort volgende stoplicht rechtdoor over het viaduct 1ste links en weer links en gelijk rechts, over het spoor 1ste rechts (is afgesloten m.u.v. deelnemers) over het spoor links en volg dan de instructies van de verkeerbegeleiders.